Oldtimerdag Klazienaveen is een evenement van de Klazienavener Youngtimer Vrienden, een vriendengroep met een gezamenlijke passie voor mooie auto’s.

Wij organiseerden in 2009 voor het eerst een Opel Meeting in Klazienaveen. Liefhebbers van het merk Opel uit Nederland, Duitsland en BelgiĆ« reisden af naar Klazienaveen om hun Opel te showen aan andere liefhebbers. Bij deze meetings was er ook ieder jaar een wedstrijdelement aanwezig onder de naam “Show and Shine” met diverse prijzen in verschillende categorieĆ«n. De animo voor de Opel Meeting liep jaarlijks terug, dit zagen wij niet alleen bij onze meeting maar ook bij andere “merk” meetings. Tijdens de organisatie van de laatste Opel Meeting in 2016 werd er al gesproken over een andere opzet van de jaarlijkse meeting.

Na onze laatste meeting zijn wij bij elkaar gekomen en hebben wij gezamenlijk gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Een jaarlijks meeting van oldtimers en youngtimers in Klazienaveen, liefhebbers met hun voertuigen van 20 jaar of ouder bij elkaar brengen. Zien en gezien worden dat is waar het omgaat tijdens de Oldtimerdag Klazienaveen.

In 2017 was onze eerste editie van Oldtimerdag Klazienaveen, een sprong in het diepe voor ons. We konden niet terugvallen op de vaste bezoekers/clubs die wij jaarlijks op de Opel Meeting konden begroeten. De opkomst viel enigszins tegen, maar vol goede moet hebben wij Oldtimerdag Klazienaveen 2018 georganiseerd.

Oldtimerdag Klazienaveen 2018 vond plaats op zondag 6 mei jl. Op deze zonnige zondag mochten wij veel deelnemers en bezoekers verwelkomen in Klazienaveen. Wij kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde 2018 editie van Oldtimerdag Klazienaveen en danken hiervoor alle deelnemers en bezoekers!

Op zondag 19 mei 2019 (12.00 – 17.00 uur) organiseren wij wederom Oldtimerdag Klazienaveen. De locatie is wederom bij de IJsbaan aan de Veenhoeksweg te Klazienaveen.

Houdt deze website in de gaten of like onze Facebookpagina “Oldtimerdag Klazienaveen” om op de hoogte te blijven van het nieuws dat wij hebben over Oldtimerdag Klazienaveen 2019.